På besøk hos Sandvik Coromant Trondheim

1.1 Sandvik

Sandvik har vært leietaker hos oss siden 2008, de flyttet da inn i spesialbyggede lokaler på Grilstad. Her har de holdt til siden, i det som må være et av de fineste kombinasjonsbyggene i byen!

Sandvik Coromant produserer holdere for spondskjærende verktøy og gir tjenester til den verkstedtekniske industrien verden over. Fabrikken i Trondheim er verdensledende innen utvikling og produksjon av verktøysløsninger som reduserer vibrasjoner. Produktene som lages her har fått et eget merkenavn kalt «Silent Tools». Her har de produkter for både dreiing, fresing og oppboring. Disse er spesielt viktig for industrier som transport, energi, fly og olje- og gassindustrien. 

I Trondheim jobber det ca. 100 ansatte i alt fra salg, regnskap, produksjon, forskning og utvikling.

Bygget er toppmoderne med vinduer langs hele nordsiden, dette gjør lokalene lyse og luftige, samtidig som man slipper sjenerende sol. Inne i fabrikken er veggene mellom kontor- og fabrikkdel i glass, dette er med på å gi en fin kontakt mellom avdelingene. Bygget har flere uformelle møteplasser som er nyttig for daglige samtaler. Den mest populære er den lille grønne lungen som er plassert inne i fabrikken! Treningsrom og egen kantine er med på å gjøre bygget komplett.