Fjordgt. 21 | Midtbyen << | >>

1 Fjordgt. 21

Lyst og trivelige kontorlokaler og butikklokaler i sentralt beliggende gård ved en av Midtbyens største gjennomfartsårer. Godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Lokalene har lyse overflater med parkett på samtlige rom. Dagens lokaler består av noen kontorer, noe åpent landskap, møterom, samt eget spiserom med kjøkken. Mulighet for å leie parkeringsplasser i bakgård.

Følgende er ledig i bygget:
Butikklokaler 1.etg og sokkel ca. 440 m²
Kontorlokaler 3. ca.197 m²

Eventuell tilpassing og utbedring av lokalene kan avtales med utleier før overtakelse.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. sissel@koteng.no , agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl. a. Rom til Rom og Midtbyen Regnskap.

Historie

Grågården etter familen Graa(e) lå her før, men ble delvis ødelagt av bybrannen i 1681. Nederste del av Gjelvangveita het en periode Grågårdsveita etter gården. Her holdt Trondhjems Mineralvandsfabrik til fra 1865. Fabrikken ble etablert av Richard Knoff og produserte mineralvann, saft og vin. De sysselsatte i høysesongen opp i 45 personer, og hadde også filialer i Steinkjer, Namsos og Elverum. Fabrikken var "den først etablerede, største og mest anerkjendte Mineralvandfabrik nordenfjelds".

Hynnes Maskinforretning AS kjøpte Fjordgt. 21 i ca 1915, pusset opp og flyttet sitt firma dit i 1918. Her var det både leiligheter, butikk, kontorer og fabrikk. Firmaet solgte eiendommen i 1987. De nye eierne v/Steinar Sjømæling rehabilitere deretter gården, bl.a. ble lagerbygningen gjort om til kontorer og bakgården mellom lager og butikk overbygget og inngikk i butikklokalene. Vi tok over i 1993.