2021

godjulgm

Dette året har vi ferdigstilt og overlevert leiligheter på Grilstad Gård og første byggetrinn på Fullriggerøya, Grilstad Marina. Jeg blir glad når jeg kjører forbi og ser kvaliteten på prosjektene. Nå er julelysene tent i vinduene og folk skal feire sin første jul i ny bolig.

 

K u n d e r e i s e n

I år har vi jobbet med et nytt prosjekt som vi kaller kundereisen. Alt vi foretar oss og kommuniserer, fra kunden blir interessert i en våre prosjekter til den flytter inn i en bolig fra oss, skal framstå som ett produkt. Målet med dette er at kunden skal oppleve en trygg og enkel prosess som skaper tillit. Vi har også startet med å måle kundetilfredshet, for å sammenligne oss med resten av bransjen og forstå hva kunden synes er viktigst.

  c

 

N y e A n s a t t e

Vi har ansatt en markedsfører, kundebehandler, arkitekt, ettermarked, byggeleder, flere prosjektledere og en selger! Så når jeg tenker tilbake på hva jeg har gjort dette året, så har jeg hatt noen timer i intervju og ansatt mange dyktige og bra folk. Jeg har lest at man ikke skal ansette folk på bakgrunn av om man liker de eller ikke, men her er jeg uenig - «hire attitude - train for skill»!

 

 L a v r e n t e - G o d t s a l g - D y r e v a r e r

Vi har hatt stabil lav rente i Norge, og boligmarkedet i Trondheim er bedre enn normalen. Det har vært stor usikkerhet knyttet til hvordan korona-situasjonen skulle prege bransjen, men vi har vært heldige.Boligprisene har økt ca 8,5 % i løpet av året, sammenlignet med det som regnes som «normalen» på 3%. Normalt sett følger prisen på byggevarer og boligprisveksten hverandre, men i år har det vært en prisvekst i byggebransjen på 15-20% Vi vet at renten skal opp i løpet av 2022 og det er spennende å se hvordan dette, sammen med et litt ustabilt arbeidsmarked, vil påvirke kjøpekraften.

 

E n N y B y d e l

"Det e itj hver dag travbanen bygges om te by"

Lokka

 

Vi har jobbet mye med Leangen - både med første byggetrinn, prospekt og ambisjoner. Vi har også startet vår egen vlogg.. «På vei til en ny bydel» Vi ønsker å være transparente og vise engasjementet og omfanget av det vi jobber med. Her får dere være med på mye av det vi driver med, og bli kjent med oss.

Nå er 2021 snart over og jeg gleder meg skikkelig til 2022. - det er ganske stort - å bygge en ny bydel..  

Ønsker alle en fin jul!

Aurora

Daglig leder, Koteng Jenssen AS