Grilstad Næring << | >>

Grilstad Næring

Trondheims Dubai
Grilstad Marina er et fantastisk byutviklingområde bygd opp på en kunstig oppbygd halvøy og øy. Her er en god miks av boliger, næringslokaler og rekreasjonsområder. 

Attraktivt næringsområde
Næringsdelen - Grilstad Næring er bygd opp siden 2008 av Koteng Eiendom og Grilstad Marina. 65 000m2 moderne lokaler fordelt på kontor, produksjon og forretning. Området kan passe bra for leietakere som i tillegg til kontor, trenger laboratorium, mekanisk verksted eller utviklingsavdelinger med god takhøyde. Her er det store forhold med gode muligheter for skalering, både opp og ned. 

Sykkel, bil eller buss - du velger
Med metrobuss som går gjennom område er det god kollektivdekning. Med bil er du 10 min fra Trondheim sentrum og på omkjøringsveien i løpet av 2 min. Gratis parkering i parkeringskjeller. Det er godt utbygd sykkelveinett hele i alle retninger, spesielt inn mot sentrum. 

Tomter klare for utbygging
Her er ledige lokaler i de eksisterende byggene og fremdeles tre tomter, som er klar for utbygging av 37 000 m2 .

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt for mer info, eller en uforpliktende visning. jasmine@koteng.no

Næringseiendommene på Grilstad Marina:
Her kan du lese mer om de enkelte eiendommene og hvilke leietakre som er der idag: Ranheimsveien 127Strindfjordvegen 1Ranheimsveien 129Skonnertvegen 8-10Skonnertvegen 7, Strindfjordvegen 40
Skonnertvegen 1, Tomt: N5.1, Tomt: N5.2, Tomt: N6, Tomt: N3