2020- Opp og ned, opp og ned!

aurora2

 I skrivende stund fikk jeg beskjed om at en kollega har testet positivt på Korona, og er hjemme i isolasjon. Ved siden av PC’n ligger et munnbind, og håndspriten står på bordet inne på kontoret. Flere har hjemmekontor og julelunsjen er byttet ut med digital julequiz på teams. Et merkelig år nærmer seg slutten..

2020 har likevel vært et innholdsrikt og spennende år for vår del. Når vi i mars gikk inn i den første perioden med nedstenging måtte vi stressteste økonomien, og gjøre vurderinger om en framtid som virket uoversiktlig. Vi hadde nesten ingen salg av boliger i denne perioden, selv om det tok seg veldig opp i mai/juni. Vi kan nå konkludere med at vi totalt sett har havnet der vi forventet. I høst ble jeg og Ivar intervjuet av Estate Media, og her kan du lese mer om våre betraktninger: https://www.estatenyheter.no/hjemmekontoret-med-2-x-koteng/273409

Vi har i år ansatt flere nye, dyktige kolleger.  Blant annet gleder vi oss til å få med en arkitekt på laget. Han skal jobbe i forprosjektfase og passe på at vi holder fokus på detaljer og ivareta kvaliteten i det vi planlegger. Vi ser at i mange tilfeller koster ikke dette mer, det handler mye om omtanke.

 

liten logo

 2020 ble et uvanlig år også for Leangenbukta. Prosjektet ble «lagt på is» i mars, tatt opp igjen i mai, og lansert i oktober med en digital salgsstart (det første i sitt slag!) Vi er fornøyd med en fin salgsstart på prosjektet og fortsetter med et nytt salgstrinn i januar 2021. For et morsomt prosjekt!

  c

Foto: Digital salgsstart

GrilstadGård_logo3

Grilstad Gård er et helt unikt prosjekt, som nå begynner å vise seg fra sin beste side. Har du sett Trondheims fineste tak når du kjører ned mot Grilstad Marina?

IMG_3714

Foto: Grilstad Gård

 

GrilstadMarina-logo-rgb

 Det begynner virkelig å ta form ute i kanalen. Bryggevillaene og Bryggeleilighetene på Fullriggerøya er nå kledd i tresorten Sibirsk lerk, og det blir så fint.

91D6CD4E-57BA-4214-829D-6978B3D23D6B_1_105_c

  Foto: Bryggeleilighetene, Fullriggerøya.

Havnetunet Sør er også på vei opp – og dette blir et teglstensbygg av en litt annen karakter.

Konteg_GrilstadMarina_View12_Update02_PRINT

Illustrasjon: Havnetunet Sør

 

LogoA_farge_rgb

 Og sist, men ikke minst har vi startet jobben med det nye prosjektet vårt «Leangen». Her skal travbanen omformes til en ny bydel bestående av ca 2000 boliger, næringsbygg og en egen gågate – tenk det! Vi har store ambisjoner for midlertidig bruk av området også, og her kan det hende vi behøver din hjelp på veien!

Vi bobler over av engasjement og iver, for å sette i gang i 2021!

IMG_97702

Foto: Aurora Koteng, workshop Leangen.

Vi går et hektisk år i møte med utviklingen av Leangen, men også andre ting! Vi har prosjekter, som skal ferdigstilles og flere kunder, som skal flytte inn over sommeren på Grilstad Gård og på Fullriggerøya. Vi har også et stort fokus på markedsføring, hvor vi ser effekten av å være tett på – engasjement smitter!

Jeg håper støtteordningene fra regjeringen holder liv i de fleste bærekraftige selskapene i året som kommer. Dette er nødvendig for at folk skal ha en jobb å komme tilbake til, i de mest utsatte næringene. Heldigvis bringer endrede rammevilkår nye ideer, og behov for annen kompetanse – så jeg håper mange ser nye muligheter i 2021! Jeg er optimistisk og gleder meg til å kunne klemme, og å være sammen folk, som før!

 

Ønsker alle en fin jul!

Aurora

Daglig leder, Koteng Jenssen AS