Skål for 2019!

Aurora vignett

2019 har vært et år med store forandringer og mange nye utfordringer. Vi har slått sammen organisasjonene Koteng Bolig og Grilstad Marina og etablert et nytt driftsselskap som heter Koteng Jenssen. Vi har ansatt mange nye, og er nå er organisasjon på 18 stk. Vi selger boligene selv og skal jobbe med markedsføring på en litt annen måte framover.

Leangenbukta_brun7581_2 linjer 
2019 startet med at reguleringsplanen for Haakon VII gate 14 ble vedtatt.
Dette prosjektet er nå omdøpt til Leangenbukta og det er et prosjekt dere kanskje allerede har lagt merke til på sosiale media? 
Vi har en plan om at vi skal ta dere med litt lenger inn i hvordan vi jobber og hvordan vi tenker, for det ligger mye arbeid og mange hensyn og prioriteringer bak det endelige resultatet. Leangenbukta er et nytt boligområde i Trondheim som kommer til å skille seg ut på arkitektur og bokvalitet. Vi jobber med flere dyktige arkitektkontor. Pir II, Odd Thommesen Arkitekter, Lund Hagem og Agraff - det er så morsomt å jobbe med flinke fagfolk.  Vi samarbeider om salget med OBOS som er en av eierne i prosjektet.

 

 GrilstadGård_logo
Grilstad Gård hadde salgsstart like etter sommeren. Vi har vedtatt bygging og gleder oss til å se transformasjonen fra det falleferdige våningshuset som står der i dag, til at den moderne tolkningen av det tradisjonelle gårdsanlegget står ferdig rundt sommeren 2021. Har du drømt om en egen kjøkkenhage, må du følge med til våren – for da kan det bli muligheter for det på tomta.

 

GrilstadMarina-logo-rgb 
Vi har jobbet kontinuerlig med Fullriggerøya på Grilstad Marina, som hadde salgsstart i september. Det var stor interesse og flere salgsmøter. Arkitektkontoret Lund Hagem viser igjen høy klasse med en arkitektur som virkelig gir noe tilbake til området. Vi markerte åpningen av øya med konsert med Trondheimssolistene på Flipper Kafè.  Salget er godt i gang og det er full aktivitet på tomta. Vi har pusset opp salgslokalet og døpt det om til OI EI ØY – noe som lyser opp «ytterst på den nøgne ø.»  

 Sittende foran paviljong


Vi avslutter dette året med at reguleringsplanen for Leangen (Tungaveien 1) er godkjent. Et godt samarbeid med kommunen, reguleringsarkitekten Lund Hagem og rådgivere har gjort dette til en grundig og god prosess. Nå gleder jeg meg til januar kommer, for da begynner vi med videre planlegging av infrastruktur og utvikling av det første området på tomta, så vi er klare når vi overtar i 2021.

Som dere forstår «vi har å gjærra!» og vi glede oss te 2020!!