VÅRE LEIETAKERE- KJØPMANNSGATA 40

IMG_8855-web

Onboard Norway AS, leietaker i Kjøpmannsgata 40 er en bedrift som legger til rette for at trønderske bedrifter skal oppnå suksess med ansettelser av internasjonale spesialister. Det er stor internasjonal konkurranse i mange bransjer, og behovet for de skarpeste hodene har aldri vært større.  

Ved å gjøre de grunnleggende praktiske nødvendighetene rundt flytting, sørger de for at prosessen blir tryggere og smidigere både for bedriftene og deres nyansatte eksperter. Mye må i boks før en profesjonell arbeidstaker kan begynne å jobbe i Norge; immigrasjon, registrering med politi, skattemyndigheter, bank, barnehage/skole-plass for barna deres, osv.

Onboard bidrar til at flyttingen blir enkel og tar imot kundenes nyansatte når de kommer til Trondheim slik at de får en god start. I tillegg er det bygd opp til et sosialt nettverk med flere ukentlige arrangementer; Norske språkgrupper, turer på Ladestien og i Bymarka, spillekvelder, fisketurer og mye mer. De tar hånd om spesialistenes partnere slik at de også trives. Alt dette for at de talentene som har kommet til Trondheim skal kunne bli så lenge som mulig.

Onboard Norway driver ikke med rekruttering, men pakken de leverer bidrar til at kandidater foretrekker Trondheim, foran jobbtilbud i Amsterdam, London og Silicon Valley, 

Onboard Norway har erfart verdien av å ha fokus på hele mennesket - ikke bare kompetansen.