Carl Johans gate 3 | Midtbyen << | >>

Carl-johans-gate-3-1-w

Ledig butikklokale sentralt i Trondheim sentrum. Carl Johans gate strekker seg fra Nordre gate til Søndre gate, og er en attraktiv gate både for handel, kontor og restaurantnæringen.  Carl Johans gate 3  er en flott og erverdig 5. etasjes murgård.

Ledig butikklokale:
Det ledige lokalet, hvor Henrys Tatoo holder til i dag ligger på bakkeplan er ca.157  m² og blir ledig fra 01.01.2022. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring ilokalet. jasmine@koteng.no eller agnethe@koteng.no

Leietakere i bygget er: Familivernkontoret, Prestmo Spesialistlegesenter,  DiskoteketTrondheim Fysikalske Institutt , Midtbyen Tannklinikk, Trondheim Hudlegesenter og Onkel Henrys Tattoo Shop.

Blogg: På besøk hos Trondheim Fysikalske Institutt

Historie

Gården besto opprinnelig av Gjelvangveita 1, Gjelvangveita 3 og Carl Johansgt. 3.
I 1907 ble bottenveita, som gikk fra Gjelvangveita og inntil Søndre gate 20, bygd igjen slik at Gjelvangveita 1 ble forbundet med Olav Tryggvassonsgt. 16. Samtidig ble det bygd en murbygning der den opprinnelige smia i Carl Johansgt. 3 sto. Den ble forstørret med en sidebygning i 1993 og Botnveita ble da helt lukket. A. Dahl eide eiendommen og her drev de fabrikk for luer, undertøy, arbeidstøy og skjorter, skredderverksted og buntmakerverksted. 

Blogg: Historien om stjerna på taket.