2018 og FREMOVER!

POW!2

2018 har vært et spennende år for Koteng Bolig og jeg gleder meg til 2019! Da skal vi utvide organisasjonen vår med flere flinke folk og lansere flere prosjekter for salg! Lets GO!!

I året som har gått har vi hatt fokus på salg og ferdigstilling av prosjektet vårt i Mellomila 57. Et prosjekt vi er stolte av, med høy kvalitet, fin arkitektur og ggod tilpasning til miljøet rundt. Alle leilighetene er overlevert, og denne uken ble også det første rekkehuset overlevert. Her er det fortsatt mulighet til å skaffe seg et NYTT hus i SENTRUM, det er det ikke mange av.

IMG_5495

Vi har jobbet intenst med reguleringsplanenen til Tungavegen 1 (Leangen Travbane). Vi har hatt workshops, folkemøter og jobbet tett med både konsulenter, reguleringsarkitekten Lungd Hagem og Trondheim kommune. Planen ble overlevert til Trondheim kommune i august, og denne uken vedtok bygningsrådet enstemmig og legge planforslaget ut på høring. Vihar veldig trua på det vi har planlagt på Leangen. En bydel som har alt, helt i nærheten.

Til mailchimp T1

 Vi er i startgropa på planlegging av Haakon VII`s gate 14. Et nytt boligområde like ved Leangenbukta. Pir II Arkitekter har jobbet med reguleringsplanen sammen med oss, og den blir sluttbehandlet i bystyret i januar 2019. Vi gleder oss til å jobbe videre med prosjektet, og vi ser for oss salgsstart til høsten.

1 Haakon VIIs gate 14

Vi har akkurat levert inn rammesøknad for Grilstad Gård. Dette er et prosjekt som kommer for salg til våren. Prosjektet er tegnet av Skibnes Arkitekter, og er en moderne tolkning av et trøndertun. Vi gleder oss til å jobbe videre med prosjektet, og vi ser for oss salgsstart høsten 2019.

Bok

Vi samarbeider tettere med Grilstad Marina, hvor vi er medeier. Det er lærerikt og ikke minst trivelig å arbeide med flinke folk hvor vi drar nytte av hverandre. På Grilstad Marina jobber vi med prosjektering av Fullriggerveien ute på Øya. Her kommer det nok en gang spektakulære boliger på vannet. Her ser vi for oss salgsstart sommeren 2019.

IMG_5841


Ønsker du mer informasjon om noen av våre prosjeketer, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev HER.

Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen 
Aurora Koteng
Daglig leder Koteng Bolig 

Juletre