Skonnertvegen 7 | Grilstad Næring << | >>

1.1 Skonnertvegen 72

Skonnertvegen 7 er en del av Grilstad Næring. Bygget sto ferdig i 2014 og utgjør 12 500m² med fire plan for kontor, laboratorium samt lett produksjon/verksted.

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg hvor det er lagt stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som kantine, møteromsavdeling, innendørs sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter. Det er også god parkeringsdekning i parkeringskjeller. 

Felles møterom
I første etasje finnes en stor møteromsavdeling og hyggelig minglearealer i 1. etasje i forbindelse med inngangsparti og kantine. Her finnes det også 3 møterom av forskjellig størrelse med plass fra 8 til 15 personer. I tillegg er det flere møterom og auditorium med plass til 72 i Strindfjordveien 1 som kan benyttes ved behov. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.

Bestill mat på kantina: Bestill mat på kantina. 

Følgende er ledig i bygget:

Ledig 1. etg : ca. 250 m² lager/produksjon
Ledig areal 1.etg: ca.    399 m². Kontor/showrom
Ledig areal 2.etg: ca.    206 m². Kontor

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.
sissel@koteng.no eller agnethe@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Resman AS,  Advokatfirmaet Magnus Legal AS, Azets Insight AS, Visma Financial Solutions AS, Tolletaten, Trondheim Kommune og Telia.