Otto Nielsens veg 12 | Tyholt << | >>

1.1 Otto Nielsens veg 12

Ledige lokaler i moderne kontorsenter på Tyholt. Bygget ligger i et næringsområde sør for sentrum og er lett tilgjengelig fra omkjøringsveien. Dette er så langt den største eiendommen i vår portefølje. Den første blokka A, B og C ble bygd i 1990, D-blokka i 2000, og den siste E-blokka ble ferdigstilt i 2017. Vi tok over som medeier og forvalter av dette bygget i februar 2018.

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg med mulighet for en fleksibel kontortilværelse. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som resepsjon, auditorium, konferanserom, kantine og kaffebar, samt treningsrom med garderobefasiliteter. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen. 

Følgende er ledig i bygget:
U1: 165 m² til ca. 350 m²

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.
sissel@koteng.no
eller agnethe@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Telenor, COWI, Geomatikk, Tryg Forsikring, Mycoteam, 4Service Gruppen AS, GintelNordic semiconductor AS, Mattilsynet og Oceaneering