Grilstad Gård << |

Grilstad Gård Våningshuset

På landet - i byen?
Vil du bo på landet og likevel bynært? Da må du se litt nærmere på vårt prosjekt Grilstad Gård.
Eiendommen, som ligger i skråningen over Grilstad Marina har vært et gammelt gårdsanlegg, eid av familien Jensen.
Prosjektet vil fortsatt fremstå som et gårdstun med to fløyer og og et stabbur. Det gamle våningshuset er planlagt restaurert og vil inngå som en del av tunet. Her vil det bli 15 rekkehus og 10 leiligheter. Vi vil også bygge 8 moderne eneboliger.

Rekkehusene
Rekkehusene vil være over 2 eller 3 plan og ha en størrelse  fra 68-116m2. De minste vil ha 2 soverom. De største vil ha 3 eller 4.

Leilighetene
Leilighetene er på 1 eller 2 plan, fra 45-159m2, og vil ha fra 1-3 soverom.

Eneboligene
Eneboligene er på 2 eller 3 plan, og 4 av de har utleiedel i sokkelen. Størrelser fra 166-226m2. Alle har 3-4 soverom.

Beliggenhet
Tunet vil få en god beliggenhet med utsikt over Grilstad og fjorden. Prosjektet ligger like over et nybygd og attraktivt bomiljø på Grilstad Marina. Her finnes de fleste hverdagsfunksjoner like i nærheten. Hos det lokale senteret Grilstadporten finner du både dagligvare, treningssenter, frisør, apotek og postkontor. I tillegg kan senteret tilby egen blomsterbutikk med kafe og et pizzasted. I enden av Strindfjordveien like ved båthavnen, ligger det også en restaurant.

Inngangen til Ladestien ligger like ved. Her kan du følge stien til Rotvollfjæra som er en flott badeplass på sommerstid, eller du kan følge den videre bukt for bukt helt inn til byen. Den er et populært sted for trening, mosjon og rekreasjon.

Kollektivdekningen er god med egen metroholdeplass for området. Du kan også ta toget til jobb fra Rotvoll togstasjon. Ønsker du å ta bilen er det enkelt å komme seg opp på E6 som tar deg inn til Trondheim Sentrum på ca. 10 minutter.

Historie
Grilstad Gård ble i 1877  kjøpt av konsul Anton Jenssen og den har siden vært i hans etterslekts eie. Den gamle sveitservillaen brant i 1938. Grosserer Anton Jenssen overtok gården i 1954. Den tilhører nå hans arvinger.