Skippergata 14 | Nyhavna << | >>

1.1 Skippergata 14

Ledige kontorer på Nyhavna i Skippergata 14. Et spennende næringsbygg i et av byens viktigste byutviklingsområder ved fjorden. Bygget er på totalt 9200m² fordelt på seks etasjer. Vi kjøpte prosjektet sammen med Trondheim Havn i 2012, som også har flyttet hit med sin administrasjon. Vi flyttet selv inn i januar 2017.

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg hvor det er lagt stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som kantine, møterom, sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter. Det er god parkeringsdekning på området.

Felles møterom
I inngangshallen er det inredet to containere til flotte møterom med plass til 10-12 personer. Den ene ligger i 1. etasje, den andre i 2. etasje. I tillegg dinnes et stort møterom med plass til 42 personer i 2. etasje i tilknytning til kantina. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.
Bestill mat på kantina. 

Følgende er ledig i bygget:
1.etg ca. 405 m²
2.etg ca. 604 m² (Kan tilpasses leietaker og deles i to leieareal).
3.etg ca. 1043 m²
4.etg ca. 959 m² 

Eventuell tilpassing og utbedring av lokalene kan avtales med utleier før overtakelse.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. Sissel , agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Anti Trondheim, Trondheim Havn, Koteng, TelenorNorion Næringsmegling, Oppdalsbanken, The Assessment Company, Anti, Taga Foods, Oceantech Innovation, Brilliant og Aktiv Eiendomsmegling Trondheim.

 

Historie