Skippergata 14 | Nyhavna << | >>

1.1 Skippergata 14

Ledige kontorer på Nyhavna i Skippergata 14. Et spennende nybygg i et av byens viktigste byutviklingsområder ved fjorden. Bygget er på totalt 9200m² fordelt på seks etasjer. Bygget blir særpreget ved at den gamle betongveggen til Dora II er en del av inngangspartiet. Trondheim Havn flyttet inn som første leietaker i 2016, med sin administrasjon. Vi flyttet selv inn i januar 2017. 

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg hvor det er lagt stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som kantine, møterom, sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter. Det er god parkeringsdekning på området.

Felles møterom
I inngangshallen er det innredet to containere til flotte møterom med plass til 10-12 personer. Den ene ligger i 1. etasje, den andre i 2. etasje. I tillegg finnes et stort møterom med plass til 42 personer i 2. etasje i tilknytning til kantina. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.
Bestill mat på kantina. 

Følgende er ledig i bygget:
3. etg ca. 310 m² 

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.
sissel@koteng.no, agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Anti Trondheim, Trondheim Havn, Koteng Eiendom AS, Norion Næringsmegling, Oppdalsbanken, The Assessment Company, Taga Foods, Oceantech Innovation, Brilliant og Aktiv Eiendomsmegling Trondheim.

Vi tok over denne eiendommen som et prosjekt i 2012, sammen med Trondheim Havn og startet byggingen i 2015.

Beliggenhet