#GIRLSTAKEOVER

Bilde - via FN.no

Har du lyst til å jobbe som sjef for et av Trondheims største eiendomsselskap?
På iniativ for Plan International Norge gir politikere, administrerende direktører og andre ledere over hele verden fra seg stillingen for en dag, for å sette fokus på likestilling og jenters rettigheter.
Vi søker etter en jente som er mellom 14-17 år, som har lyst til å få et innblikk i hvordan livet som øverste leder i et eiendomsselskap er. Takeover`n vil foregå 10.oktober i våre kontorer på Nyhavna.

Skriv litt om deg selv og send en søknad til greta@koteng.no innen 03.10 for å delta.

Dette iniativet er globalt og målet er å sette fokus på jenter og likestilling. I følge FNs bærekraftsmål skal jenter løftes spesielt gjennom internasjonalt samarbeid, og stuntet er en anledning til at unge jenter selv kan minne om denne prioriteringen. Over 500 takeovers vil finne sted i mer enn 60 land for å markere FNs internasjonale jentedag. Blant annet statsministeren i Finland og borgermesteren i Paris.

I Koteng er vi opptatt av at kvinner skal sitte i flere lederposisjoner hvor beslutninger fattes. Her har vi et flertall kvinner i ledelsen og synes at å sette søkelyset på dette er viktig!