Vestre Rosten 77 | Rosten << | >>

Vestre Rosten 77

Ledige kontorlokaler med god beliggenhet på Vestre Rosten. Kontorbygget er i 11 etasjer og har to underetasjer. Det består av tre blokker som hver har et areal på 440 m² pr. etasje. Dette gir en stor fleksibilitet i utleiesammenheng, ved at blokkene kan disponeres enkeltvis eller som en enhet.

Vestre Rosten 77 er ca. 10 km fra Trondheim Sentrum. Området er et aktivt og etablert kontorområde med flere større næringseiendommer. Utbyggingen av E6 har gitt området enkel og god adkomst.  I tilhørende bygg finnes Skuta Barnehage og Kotenghallen. I Kotenghallen finnes det garderober med dusj og toaletter som kan benyttes av leietakere i kontorbygget. Idrettshallen har ledig kapasitet på dagtid, og kan bookes til idrettsarrangementer. Idrettshallen holder internasjonale mål for håndball og har gulv med sportsparkett. Idrettshallen leies ut på timebasis til skoler, lag og foreninger. agnethe@koteng.no

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg med mulighet for en fleksibel kontortilværelse. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som møteromsavdeling, konferanserom, kantine. Bygget har meget god parkeringsdekning. Med egen parkeringskjeller over to plan, er det mulig med leie av p-plass. Det tilbys fri parkering på byggets utvendige parkeringsplass.

Møteromsavdeling
Møteromsavdelingen lett tilgjengelig i  1. etasje. Her finnes 5 møterom med forskjellig størrelse til forskjellige behov. Se Oversikt møterom. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.
Bestill mat på kantina: 103.rosten@de3stuer.no

Følgende er ledig i bygget:
4. etg. Ca.  459 m²
5. etg. Ca. 1414 m² ( 486 m²,459 m²,469 m²)
6. etg. Ca. 1414 m²
7. etg. Ca.1456 m²
8. etg. Ca. 456 m²

Eventuell tilpassing og utbedring av lokalene kan avtales med utleier før overtakelse.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. sissel@koteng.no eller agnethe@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Alcatel Submarine Networks Norway AS, Danske Bank, Koment AS, Odin Kapital AS, St.Olav Eiendom (BUP),  og Skuta Bhg.

Historie

Forretningsbanken som Fokus Bank den gang het, satte igang bygging på Vestre Rosten 77 i 1983. Det var tegnet av Lien og Risan med Tore Tønseth som ansvarlig. Bygget stod ferdig i 1985 og var på dette tidspunkt et av Trondheims største og mest moderne kontorbygg. Fasaden er i anodisert aluminium, som gir bygget et påkostet 80-talls preg. Fokus Bank benyttet hele kontorbygget til egen virksomhet fram til 1998. Siden har deler vært leid ut.