Vestre Rosten 77 | Rosten << | >>

1.1 Vestre Rosten 77

Ledige kontorlokaler med god beliggenhet på Vestre Rosten. Kontorbygget er i 11 etasjer og har to underetasjer. Bygningen består av tre blokker som hver har et areal på 440 m² pr. etasje. Dette gir en stor fleksibilitet, ved at blokkene kan disponeres enkeltvis eller som en enhet.

Vestre Rosten 77 ligger ca. 10 km fra Trondheim Sentrum. Området er et aktivt og etablert kontorområde med flere større næringseiendommer. Utbyggingen av E6 har gitt området enkel og god adkomst. I tilhørende bygg finnes Skuta Barnehage og Kotenghallen.

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg med fleksibel muligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som møteromsavdeling, konferanserom og kantine. Bygget har meget god parkeringsdekning med egen parkeringskjeller over to plan. Det tilbys fri parkering på byggets utvendige parkeringsplass.

I Kotenghallen finnes det garderober med dusj og toaletter som kan benyttes av leietakere i kontorbygget.

Møteromsavdeling
Møteromsavdelingen ligger lett tilgjengelig i 1. etasje. Her finnes 5 møterom med forskjellig størrelse. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Oversikt møterom
Bestill møterom

Følgende er ledig i bygget:
4. etg. Ca.  1408 m²
5. etg. Ca. 262 m²
6. etg. Ca. 468 m² 
7. etg. Ca. 473 m² 

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.
sissel@koteng.no eller agnethe@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Prosjektutvikling, Alcatel Submarine Networks Norway AS, Koment AS, St.Olav Eiendom (BUP), og Skuta Barnehage.

Historie

Forretningsbanken som Fokus Bank den gang het, satte igang bygging på Vestre Rosten 77 i 1983. Det var tegnet av Lien og Risan med Tore Tønseth som ansvarlig. Bygget stod ferdig i 1985 og var på dette tidspunkt et av Trondheims største og mest moderne kontorbygg. Fasaden er i anodisert aluminium, som gir bygget et påkostet 80-talls preg. Fokus Bank benyttet hele kontorbygget til egen virksomhet fram til 1998. Siden har deler vært leid ut.