Ambisjoner

Aurora

Jeg har jobbet i Koteng Bolig i 1,5 år. For en fantastisk jobb! :) Jobben strekker seg fra tidlig planarbeid i nye områder, til overlevering av bolig til kunden i andre enden. Koteng Bolig har valgt å selge boligene selv i Mellomila 57, og det er så morsomt å kunne selge noe man kan stå inne for.

Her kommer ambisjoner inn i bildet. Vi ønsker å utvikle byen vår i en positiv retning både på kort og lang sikt. Gjennom gode kolleger og samarbeidspartnere jobber vi med å heve lista både i et byutviklingsperspektiv og gjennom god kundebehandling. Kunden er viktig!

Det er ikke uten grunn at vi skriver «din bolig – dine valg». Vi har akkurat bygd oss hus selv, og jeg vet hvor viktig det er å kunne sette sitt eget preg på boligen, både når det gjelder tilpasninger og når det gjelder valg. Og dette må stå i sammenheng med hva det koster. Jeg tror at kundebevisstheten vil øke og at de vil kreve mer av utbygger på sikt. Kunden vil bli mer selektiv.

Vi har et mål om at vi skal være stolte over det vi leverer, og at kundene om noen år kan si at de vil kjøpe av Koteng Bolig, for da vet de at de får god kvalitet og ikke minst god kundebehandling.

Vi skal nå i gang med salg av rekkehus i Mellomila. Jeg gleder meg og er stolt over det vi skal presentere. Følg med i avisa, på FINN.NO og våre hjemmesideer på lørdag. Her er det muligheter for den som har vært på jakt etter NY BOLIG i Ila! :)