Strindfjordvegen 1 | Grilstad << | >>

Strindfjordvegen 1

Grilstad Næring
Ledige lokaler i nytt, lekkert kontorbygg på Grilstad Marina. I 2011 startet vi utbyggingen i Grilstadfjæra 1 - nå Strindfjordvegen 1. Et 18 000 kvadratmeter stort moderne næringsbygg i betong og stål. Arkitekt er Odd Thommesen. 

Flotte kontorlokaler med moderne løsninger. Dagens løsning består av noen kontorer, noe åpent landskap, møterom, samt eget spiserom med kjøkken. Bygget har fellesfunksjoner som kantine og en stor møteromsavdeling med auditorium og parkeringskjeller. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen. 

Felles møterom
I første etasje finnes en stor møteromsavdeling og hyggelig minglearealer i 1. etasje i forbindelse med inngangsparti og Kantine. Her er 5 møterom av forskjellig størrelse med plass fra 8 til 20 personer. I tillegg er det et auditorium med plass til 72 personer. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.

Bestill mat på kantina: Bestill mat på kantina. 

Følgende er ledig i bygget:
2 etg. ca. 165 m²

Eventuell tilpassing og utbedring av lokalene kan avtales med utleier før overtakelse.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. sissel@koteng.no , agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Tolldirektoratet, Grilstad Marina, Interwell, Q-Free, Resman, Devinco, Canon, Ascom, Infront-X og Rindal Sparebank.