Olav Tryggvasons gate 51 | Midtbyen << | >>

1.1 Olav Tryggvasonsgate 512

Ledige lokaler i Olavsbuen. Et eksponert bygg i krysset av Olav Tryggvasons gate og Prinsens gate. Olavsbuen ble  ferdigstilt sommeren 2009. En teglsteinsbygning som fint binder sammen eksisterende, uensartet bebyggelse. Lokalene er inndelt i noen kontorer, noe åpent landskap, og møterom. God eksponering med mulighet for vindusutstilling mot hovedvei.

Praktisk
Store vinduer gir lokalene godt innslipp av naturlig lys og flott utsikt. Bygget holder god standard med velholdte og flotte fellesareal. Det er ellers gode muligheter for leie av parkeringsplasser i byggets kjeller. Bygget har heis.

Lokalene består av åpent landskap, cellekontorer, møterom, sosial sone, kjøkken, toaletter og garderobe med dusj. Lokalet i 1. etg egner seg også som butikklokale og har gode eksponeringsmuligheter.

Følgende er ledig i bygget:
1.etg 277 m² 

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov.  Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring;
Agnethe Hegglund agnethe@koteng.no , Sissel Gerhardsen  sissel@koteng.no    

Litt historie