Mellomila 56 | Ila << | >>

1.1 Nedre Ila 39

Ledige lokaler ved sjarmerende Ilsvikøra og Ilaparken med lett adkomst ved tunnelmunningen for Nordre avlastningsvei. Kun 2-3 min. til sentrum med bil. Ila er stedet hvor gammelt møter nytt, hvor tradisjonsrike hus står side om side med nye, moderne boliger.

Den gamle spikerfabrikkens industrilokaler er tilpasset kreative og nyskapende leietakere. En fin mulighet til å skape sitt eget særpregede/bransjetilpassede lokale. Lokalene består i dag av en kombinasjon av kontorer med møterom og noe åpent landskap. Noen av de større kontorene kan godt passe til to eller tre arbeidsplasser. Lokalene fremstår som lyse og velholdte. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen. 

Følgende er ledig i bygget:
1.etg ca. 74 m² lager
2.etg ca. 245 m² 
2.etg ca. 149 m² 
3.etg ca. 360 m² 
Loft   ca. 345 m²

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. jasmine@koteng.no eller agnethe@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Sjøsiden Legesenter DA, Verkstedpartner, Sensorlink, Fueltech, Salutis HMS, Stokkan Lys, Atelier Ilsvika, Berre AS, Norsk Fotofagskole, Fotoimport og Agraff.

På besøk hos Atelier Ilsvika.

Historie

Bebyggelsen er oppført i flere byggetrinn hvor den eldste delen er fra midten på 1800-tallet. Den siste delen av bygget ble oppført i perioden 1975-80. Den eldste delen av bebyggelsen ble rehabilitert og omgjort til kontorer i 1987. Forløperen til dagens virksomhet Teeness ASA var Trondheims Nagle & Spigerfabrikk, som ble etablert i lokalene til en tidligere mølle ved Ilabekken i 1897. Adolf Øien var en av gründerne. Vi kjøpte eiendommen av Teeness ASA i 2002.