Kjøpmannsgata 51 | Midtbyen << | >>

Kjøpmannsgata 51

Hyggelig lokale i Kjøpmannsgata. En av få brygger som har vinduer på tre sider, da den ligger ved en allmenning. Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer.

Godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Følgende er ledig i bygget:
Kontorlokaler i 1.etg ca. 46 m²
Kontorlokaler i 2.etg ca. 70 m²
Kontorlokaler i 2.etg ca. 111 m²

Lokalene er inndelt i noen kontorer, noe åpent landskap, og møterom.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget.
sissel@koteng.no , agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Nationen, KlassekampenUngt Entreprenørskap Trøndelag, Ducky, Ultraportalen og Trondheim Kommune

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986. På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.