Skippergata 14 | Nyhavna << | >>

1.1 Skippergata 14

Ledige kontorer på Nyhavna i Skippergata 14. Et spennende nybygg i et av byens viktigste byutviklingsområder ved fjorden. Bygget er på totalt 9200m² fordelt på seks etasjer. Bygget blir særpreget ved at den gamle betongveggen til Dora II er en del av inngangspartiet. Trondheim Havn flyttet inn som første leietaker i 2016, med sin administrasjon. Vi flyttet selv inn i januar 2017. 

Vi tilbyr kontorer i et attraktivt kvalitetsbygg hvor det er lagt stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som kantine, møterom, sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter. Det er god parkeringsdekning på området.

Felles møterom
I inngangshallen er det innredet to containere til flotte møterom med plass til 10-12 personer. Den ene ligger i 1. etasje, den andre i 2. etasje. I tillegg finnes et stort møterom med plass til 42 personer i 2. etasje i tilknytning til kantina. Mat og drikke kan bestilles i kantina etter behov.
Bestill møterom.
Bestill mat på kantina. 

Følgende er ledig i bygget:
1.etg ca.   169 m²
3.etg ca. 1043 m²

Eventuell tilpassing og utbedring av lokalene kan avtales med utleier før overtakelse.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget.
sissel@koteng.no, agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Anti Trondheim, Trondheim Havn, Koteng, TelenorNorion Næringsmegling, Oppdalsbanken, The Assessment Company, Taga Foods, Oceantech Innovation, Brilliant og Aktiv Eiendomsmegling Trondheim.

Vi tok over denne eiendommen som et prosjekt i 2012, sammen med Trondheim Havn og startet byggingen i 2015.

Beliggenhet