Kjøpmannsgata 29 | Midtbyen << | >>

1.1 Kjøpmannsgata 29

Ledige lokaler i den gamle bryggen, som  ligger i en av Trondheim sentrums hovedårer. Lagerbygningen er nesten intakt, hvor den gamle romstrukturen langt på vei er i behold. Vi prøver å beholde det gamle lagerpreget.

Godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Følgende er ledig i bygget:
Lagerlokaler   1.etg ca. 400 m²
Kontorlokaler  2.etg ca. 192 m²
Kontorlokaler  2.etg ca. 165 m²

Lokalene kan til en hvis grad tilpasses, utbedres eller ombygges etter. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. sissel@koteng.no , agnethe@koteng.no eller jasmine@koteng.no

Historie

Oppført av Kjøpmann Christian A. Lorch 1800. Kjøpmannen bodde i Lorck-gården, Kjøpmannsgt. 20, vis-a-vis. Er i stor grad brukt til lager oppgjennom tidene, men er også i nyere tid brukt til fiskematproduksjon (Frago AS) og kontorer. Bryggen har tilhørt Trondheim kommunen siden 1899 og vi kjøpte den i oktober 2003.