Blogg

Ny daglig leder i Koteng Bolig

Aurora Koteng

Fra og med 1.1.18 er Aurora Koteng ny daglig leder i Koteng Bolig. Ole Birger Giæver er fremdeles partner, og vil fortsette å jobbe med utvikling.

Les mer  

jan 05 2018

Vi feirer 40 år!

Jubileumslogo

I år feirer Koteng 40 år som næringsaktør i Trondheim! I første omgang markerer vi med egen jubileumslogo. De første firmabilene var allerede i dag på plass for å få ny logo. Gjennom året vil vi markere jubileet med en jubileumstur for våre ansatte og det vil bli jubileumsfest til høsten. I løpet av året kan det også dukke opp mindre markeringer.

Les mer  

jan 04 2018

Vi søker etter leder for ombygging og vedlikehold

Koteng Eiendom2

Stillingsandel: 100% stilling Arbeidsoppgaver:Ha ansvar for, tilrettelegge og følge opp, små og store vedlikeholdsoppdrag og ombyggingerAlt fra rehabilitering av eldre bygningsmasse, utskiftning av tekniske anlegg, til leietakertilpasninger.VedlikeholdsplanInnkjøp HMS-ansvarSikre god kvalitetStøtte til drift og forvaltning. Kvalifikasjoner:Fagarbeider med ledererfaring, mesterbrev og/eller byggeingeniørErfaring fra entreprenørbransjen eller ei...

Les mer  

des 20 2017

Kotengknappen

Diblomer

Ved årets julebord kunne vi igjen dele ut det vi har valgt å kalle Kotengknappen. Dette er en måte å hedre våre trofaste ansatte. Knappen tildeles de som har jobbet i 10, 15 og 20 år. Bronsje, sølv og gullknapp.

Sølvknappen - ansatt i 15 år:
Johan Petter Berntsen

Bronsjeknappen - ansatt i 10 år:
Morten Elverum
Aurora Koteng 

Les mer  

des 18 2017

Team Koteng

1.1 Team Koteng2
Visma Ski Classic

Koteng Eiendom AS er hovedsponsor for tidligere Team United Bakeries, nå Team Koteng. Målet er at Team Koteng skal bli et heltrøndersk skilag, og verdens beste på langløp.  Laget består i dag av tredobbelt Vasalopp-vinner John Kristian Dahl, Tore Bjørseth Berdal, Chris Jespersen, Torleif Syrstad, Astrid Øyre Slind, Stian Hoelgaard og manager Bernhard Rønning.  Laget har flere høydepunkt, det største etter at de ble Team Koteng er Tore Bjørseth...

Les mer  

nov 22 2017

Klikk videre for eldre innlegg