Blogg

Ny og bærekraftig bydel planlegges på travbanetomten på leangen

fremtidens leangen

Kom til Ikea og bli med å gjøre travbanen om til en gigantisk legolandsby. 25. januar kl. 1900-2100 blir restauranten på IKEA gjort om til et stort kreativt verksted for hele bydelen. Leangen travbane er besluttet flyttet og Leangentravets Eiendom AS (Midt-Norge Travforbund) har solgt eiendommen til Leangen Bolig AS. Eiendommen, Tungavegen 1, er vist som boligformål i kommuneplanens arealdel 2012-2024, og Leangen Bolig vil utvikle området i sa...

Les mer  

jan 17 2018

Ny daglig leder i Koteng Bolig

Aurora Koteng

Fra og med 1.1.18 er Aurora Koteng ny daglig leder i Koteng Bolig. Ole Birger Giæver er fremdeles partner, og vil fortsette å jobbe med utvikling.

Les mer  

jan 05 2018

Vi feirer 40 år!

Jubileumslogo

I år feirer Koteng 40 år som næringsaktør i Trondheim! I første omgang markerer vi med egen jubileumslogo. De første firmabilene var allerede i dag på plass for å få ny logo. Gjennom året vil vi markere jubileet med en jubileumstur for våre ansatte og det vil bli jubileumsfest til høsten. I løpet av året kan det også dukke opp mindre markeringer.

Les mer  

jan 04 2018

Vi søker etter leder for ombygging og vedlikehold

Koteng Eiendom2

Stillingsandel: 100% stilling Arbeidsoppgaver:Ha ansvar for, tilrettelegge og følge opp, små og store vedlikeholdsoppdrag og ombyggingerAlt fra rehabilitering av eldre bygningsmasse, utskiftning av tekniske anlegg, til leietakertilpasninger.VedlikeholdsplanInnkjøp HMS-ansvarSikre god kvalitetStøtte til drift og forvaltning. Kvalifikasjoner:Fagarbeider med ledererfaring, mesterbrev og/eller byggeingeniørErfaring fra entreprenørbransjen eller ei...

Les mer  

des 20 2017

Kotengknappen

Diblomer

Ved årets julebord kunne vi igjen dele ut det vi har valgt å kalle Kotengknappen. Dette er en måte å hedre våre trofaste ansatte. Knappen tildeles de som har jobbet i 10, 15 og 20 år. Bronsje, sølv og gullknapp.

Sølvknappen - ansatt i 15 år:
Johan Petter Berntsen

Bronsjeknappen - ansatt i 10 år:
Morten Elverum
Aurora Koteng 

Les mer  

des 18 2017

Klikk videre for eldre innlegg