Blogg

Bryggene i Kjøpmannsgata

Bryggerekka 2
Foto: Universitetsbiblioteket

Inspirert av aktiviteten rundt bryggerekka i Kjøpmannsgata den siste tiden, ønsker vi å dele litt historie fra noen av våre gårder. Historisk sett var Kjøpmannsgata en av de viktigste handelsgatene i byen, det er derfor spennende at handelen nå i større grad får vende tilbake, ved tiltak som for eksempel Bryggerekka bruktmarked. Fra de eldste tider har byens kjøpmenn og andre grunneiere hatt sjøboder, brygger for lasting/lossing og oppbevaring...

Les mer  

jul 29 2015

Bjørkhaug

1 Bjørkhaug

Søndag var det rigget til visning i Bjørkhaugvegen 27. Med et etterlengtet glimt av blå himmel kunne vi servere pølser fra grillen, kaffe på bålet og en tur opp i liften for de som ønsket det.

Les mer  

jun 16 2015

Nytt showroom

Koteng Bolig4

Vi har fått nytt showroom i våre lokaler i Verftsgata 4! Koteng Bolig har en ambisjon om å tilrettelegge slik at alle våre boligkjøpere skal få ta flest mulig valg selv. På denne måten håper og tror vi at hver enkelt sitter igjen med en følelse av å ha fått være med på å skape sitt nye hjem.

Les mer  

mai 04 2015

Billigere bolig?

Vignett Ivar
Foto: Adresseavisen

Storsamfunnet har overlatt til markedet å produsere boliger. Bransjen greier ikke å levere nok boliger til rett pris. Utsalgsprisen på nyproduserte boliger består grovt sett av følgende elementer.- Tomtekostnad- Byggekostnader- Salgskostnader- Finanskostnader- FortjenesteHvordan kan vi  få ned kostnaden på disse elementene? Tomtekostnader består av prisen på tomten, infrastruktur og klargjøring av tomt såsom forurensing og riving. Her er det v...

Les mer  

apr 28 2015

Boliger på toppen av byen

Bjørkhaug

Byggingen av vårt prosjekt på Bjørkhaug er nå godt i gang. 12 leiligheter, 1 tomannsbolig og 3 eneboliger skal bygges på toppen av byen. Salget er startet, og det finnes fortsatt boliger igjen.

Les mer  

apr 15 2015

Klikk videre for eldre innlegg