Blogg

Trondheim Maritime Senter

1.5 TMS

Se så flott det begynner å bli i Skippergata 14! Fasaden av cortenstål gir en fin overgang mot de røffe bunkerveggene fra Dora II.

Trondheim Maritime Senter vil bli en del av det spennende byutviklingsområdet på Nyhavna. Prosjektet vil tilby fellesfunksjoner som møteromsfasiliteter og kantine. For spørsmål om leie, ta kontakt med sissel@koteng.no.

Les mer  

okt 13 2015

Pir II vinner av parallelloppdrag

Pir2 skisse 2

Pir II er vinneren av parallelloppdrag om utvikling av Haakon VIIs gate 14 i Trondheim. Forslaget Pir II har levert vil gi et særpreget boligområde med gode bokvaliteter. De viser en spennende byform og struktur som utnytter områdets potensial med tanke på utsikt, sol og gode uterom.

Les mer  

sep 14 2015

Ingen by uten økonomisk avkastning

Vignett Ivar
Foto: Adresseavisen

Har lest flere innlegg om Midtbyens framtid i media, blant annet Dag Kittangs innlegg i Adressa 18.08, "Spelet om Midtbyen", hvor det blant annet blir fremstilt som om eiendomsbransjens visjon for Midtbyen er å gjøre den om til et stort kjøpesenter med parkering i kjelleren og boliger på taket, kun for egen vinning. I den forbindelse ønsker jeg å komme med noen kommentarer og spørsmål, sett fra mitt ståsted: Om en by skal være bærekraftig over...

Les mer  

sep 10 2015

Bryggene i Kjøpmannsgata

Bryggerekka 2
Foto: Universitetsbiblioteket

Inspirert av aktiviteten rundt bryggerekka i Kjøpmannsgata den siste tiden, ønsker vi å dele litt historie fra noen av våre gårder. Historisk sett var Kjøpmannsgata en av de viktigste handelsgatene i byen, det er derfor spennende at handelen nå i større grad får vende tilbake, ved tiltak som for eksempel Bryggerekka bruktmarked. Fra de eldste tider har byens kjøpmenn og andre grunneiere hatt sjøboder, brygger for lasting/lossing og oppbevaring...

Les mer  

jul 29 2015

Klikk videre for eldre innlegg