Blogg

På besøk hos Energima

1.1 Energima

Energima Trøndelag er nyopprettet og jobber med ventilasjon, rehabilitering, service og energieffektivisering av luftbehandlingsanlegg. De flyttet inn i nye lokaler i Tungaveien 30 i starten av april i år. De er i dag 12 ansatte som sitter på kontoret i Trondheim. De nye lokalene er en kombinasjon av cellekontor og åpent landskap, dette for at det skal fungere godt både for prosjekt- og serviceavdelingen. 

Les mer  

apr 24 2020

Bli med på vår påskekonkurranse og vinn flotte premier!

Header facebook side

Trenger du alternative turmuligheter i påska? Bli med på #finnkotenggården og vinn filotte premier! Vi har 50 gårder rundt om i byen. Sjekk ut kartet vårt for å se hvor de ligger. Ta bilde av gården og legg det ut på Instagram med #finnkotenggården eller legg inn bildet som en kommentar under posten på vår Facebookside. Vi deler ut 10 flotte premier til de som har besøkt flest gårder!1. premie: Gavekort på kr. 2500 på Stokkøya Strandhotell2. p...

Les mer  

apr 03 2020

"Lættis" på Peter Egges Plass!

1.4 Elektrisk

Peter Egges Plass får nå et helt nytt dekke. Her jobbes det med steinlegging av utearealet. Sammen med BN Entreprenør og Anleggspartner 1 drives anlegget fossilfritt. Det brukes EL-maskiner, blant annet hjullaster, gravemaskin og vibrasjonsplate. Biler og maskiner som ikke går på strøm går på Fossilfritt drivstoff.

Les mer  

mar 26 2020

Trygghet i koronaens tid

Hender2

Det er for tiden stor usikkerhet i mange bransjer. Som huseier prøver vi å skape forutsigbarhet for våre leietakere med tidlig å gå inn i avtaler; med utsatt, redusert eller til og med ingen husleie i en periode der det er behov for det. Dette vurderes ut i fra situasjonen til den enkelte bedrift. Vi er foreløpig godt bemannet på jobb og har en tilnærmet normal hverdag. Ansatte som har behov og ønske om det, har etablert hjemmekontor.  Det fun...

Les mer  

mar 20 2020

Studentforslag Dora II

IMG_4939-w

Ledergruppa i Koteng Eiendom på besøk hos Byliv Nyhavna. Prosjektleder Nadja Sahbegovic tok imot oss sammen med professor Geir Brendeland, professor på institutt for arkitektur og design. Her fikk vi en innføring i forslagene som fjerde og femte års arkitetstudenter hadde utarbeidet for å ta i bruk Dora II. Her er det gjort et grundig og godt stykke arbeid. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen.

Les mer  

mar 03 2020

Klikk videre for eldre innlegg