Blogg

"Lættis" på Peter Egges Plass!

1.4 Elektrisk

Peter Egges Plass får nå et helt nytt dekke. Her jobbes det med steinlegging av utearealet. Sammen med BN Entreprenør og Anleggspartner 1 drives anlegget fossilfritt. Det brukes EL-maskiner, blant annet hjullaster, gravemaskin og vibrasjonsplate. Biler og maskiner som ikke går på strøm går på Fossilfritt drivstoff.

Les mer  

mar 26 2020

Trygghet i koronaens tid

Hender2

Det er for tiden stor usikkerhet i mange bransjer. Som huseier prøver vi å skape forutsigbarhet for våre leietakere med tidlig å gå inn i avtaler; med utsatt, redusert eller til og med ingen husleie i en periode der det er behov for det. Dette vurderes ut i fra situasjonen til den enkelte bedrift. Vi er foreløpig godt bemannet på jobb og har en tilnærmet normal hverdag. Ansatte som har behov og ønske om det, har etablert hjemmekontor.  Det fun...

Les mer  

mar 20 2020

Studentforslag Dora II

IMG_4939-w

Ledergruppa i Koteng Eiendom på besøk hos Byliv Nyhavna. Prosjektleder Nadja Sahbegovic tok imot oss sammen med professor Geir Brendeland, professor på institutt for arkitektur og design. Her fikk vi en innføring i forslagene som fjerde og femte års arkitetstudenter hadde utarbeidet for å ta i bruk Dora II. Her er det gjort et grundig og godt stykke arbeid. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen.

Les mer  

mar 03 2020

Slik kunne Mathesongården ha sett ut

2-Udkast-Facade-Strandgaden-w

Når vi skal gjøre endringer i et bygg er vi alltid på leiting etter referanser.  Da finner vi av og til gamle skatter. Før som nå blir det gjennomført konkurranser i forbindelse med nybygg. Når Mathesongården skulle bygges på slutten av 1800-tallet fikk flere arkitekter muligheten til å tegne "udkast". Vi har fått lov å kopiere disse tegningene som den forrige eieren Terje Ness, hadde liggende. Her var det forslag fra blant annet Einar Hallela...

Les mer  

feb 25 2020

PÅ BESØK HOS BUTTERFLY HOUSE

IMG_9075-w

Siden 2006 har vi støttet Butterfly House, et omsorgssenter i Paarl i Sør-Afrika. Les mer.  Ivar og Nina er årlig på besøk for å følge opp prosjektet. Dette er bilder fra årets besøk:

Les mer  

jan 23 2020

Klikk videre for eldre innlegg