Blogg

Første spadetak på ny politistasjon i Heimdal sentrum

1.2 Ny politistasjon
Fra venstre Roar Nilsen, Geir Semb, Ståle Helsø, Marius Lian, Jostein Five, Roar Skaldebø, Ivar Koteng, Joar Johansen.

Da er vi i gang! Første spadetaket er tatt til Politistasjon, Stasjon Sør, Trondheim.
Tomta er sentralt beliggende i Heimdal Sentrum, Johan Tillers vei 1. Engasjert graveentreprenør er BN-entreprenør, men første spadetaket blir tatt av Ivar Koteng selv. Bygningen blir på 3600m2, fordelt på kjeller og to etasjer, og skal stå ferdig i 2021.

 

 

 

Les mer  

mai 15 2020

Vårpuss på dugnad

IMG_9311-w

Det er store grøntarealer på noen av våre eiendommer, så det kan bli overveldende og tidkrevende hvis vaktmesteren skal gjøre hele vårpussen alene. Derfor samles driftsavdelingen til dugnad på disse gårdene hver vår. Da får de gjort hovedtyngden av jobben på en dag, samtidig som det blir sosialt og hyggelig. I år stilte også en del av administrasjonen på dugnad, da vi har varierende arbeidsmengde pga koronasituasjonen.

Les mer  

mai 08 2020

Nyoppussede lokaler

1.1 Nordic2

Nyoppussede lokaler i Otto Nielsens veg 12. Nordic utvider sine lokaler! I samarbeid med leietakeren har vi skreddersydd lokalene. Glassveggene gjør lokalet lyst og innbydende. Den grønne fargen går igjen i hele lokalet, også i møterom og i de sosiale sonene. En lun og beroligende farge. Flere plasser i lokalet er det lagt store flater med mose! Denne er både dekorativ og lydabsorberende. 

Les mer  

apr 29 2020

På besøk hos Energima

1.1 Energima

Energima Trøndelag er nyopprettet og jobber med ventilasjon, rehabilitering, service og energieffektivisering av luftbehandlingsanlegg. De flyttet inn i nye lokaler i Tungaveien 30 i starten av april i år. De er i dag 12 ansatte som sitter på kontoret i Trondheim. De nye lokalene er en kombinasjon av cellekontor og åpent landskap, dette for at det skal fungere godt både for prosjekt- og serviceavdelingen. 

Les mer  

apr 24 2020

Bli med på vår påskekonkurranse og vinn flotte premier!

Header facebook side

Trenger du alternative turmuligheter i påska? Bli med på #finnkotenggården og vinn filotte premier! Vi har 50 gårder rundt om i byen. Sjekk ut kartet vårt for å se hvor de ligger. Ta bilde av gården og legg det ut på Instagram med #finnkotenggården eller legg inn bildet som en kommentar under posten på vår Facebookside. Vi deler ut 10 flotte premier til de som har besøkt flest gårder!1. premie: Gavekort på kr. 2500 på Stokkøya Strandhotell2. p...

Les mer  

apr 03 2020

Klikk videre for eldre innlegg