Aktuelt

Ny medarbeider

12 feb 2015

Vi har fått en ny medarbeidere. Agnethe Hegglund startet 2. februar, som assistent, og er å finne i vår nye resepsjon fra i dag. Agnethe har salgsbakrunn og har de siste årene jobbet i Peak. Agnethe ble valgt ut fra 540 søkere til denne stillingen, så det sier seg selv at vi har forventning til vår nye medarbeider.

les mer

Nye medarbeidere

08 jan 2015
Vi har fått to nye medarbeidere på nyåret. Siri Rønning Nilsen er ansatt som prosjektassistent på vår prosjektavdeling. Hun har lang fartstid fra entreprenørbransjen og vil tilføre vår prosjektavdeling erfaring og kompetanse. I tillegg vil vi styrke vår markedsavdeling med Ida Voll Bekken, som er ansatt for å jobbe med sosiale media. Hun har fra tidligere salgserfaring fra motebransjen, og en grunnleggende interesse for design og arkitektur.

les mer

FORNYING AV INNGANGSPARTI

30 okt 2014
Verftgt 4 I kundeundersøkelsen for 2013 fikk Koteng tilbakemeldinger på at et representativt og hyggelig inngangsparti er viktig for leietakerne. I løpet av året som har gått har vi derfor gjennomført en oppgradering av innganger på flere eiendommer; Strindfjordveien 1, Klæbuveien 194, Carl Johansgt 3, Kjøpmannsgata 40 og Verftsgt 4. Vi har satt fokus på ryddighet og det er malt vegger flere steder. Kolasjene her viser før og etter bilder, med bidrag fra Rom til Rom, Fargerhaug & Olstad, SG Galleri og L1 ...

les mer

Ansatte i Koteng Eiendom pr. 1. 10.2014

16 okt 2014
Gruppebilde

les mer

Vi søker etter nye medarbeidere

09 okt 2014
VaktmesterArbeidsoppgaver: Drift av tekniske anlegg, bygning og utearealer knyttet opp mot en fast portefølje. Vaktordning.Daglig kontakt med leietakere.Kvalifikasjoner: Tidligere erfaring med drift, eller håndverker- bakgrunn er en fordel. Du må være selvstendig, pålitelig og fleksibelVi kan tilby: Et godt arbeidsmiljø, som en del av et driftsteam, med utfordrende og allsidige oppgaver. Konkurransedyktige betingelser. Kontorassistent/sekretærArbeidsoppgaver: Resepsjon- og sentralbordtjenester, ...

les mer

Vi har kjøpt Travbanen

03 okt 2014
2014.10.02 Travbanen2

Koteng Bolig AS har sammen med Anton Jenssen & Co og Sparebank1 SMN, kjøpt Travbanen. Den er på 123 dekar og skal omreguleres til boligformål. Dette vil bli et byutviklingsprosjekt på linje med Grilstad Marina, om ikke i den størrelsesorden.  Plan- og reguleringsprosesser vil starte så snart som mulig og vi regner med at rundt 2030 vil det være en ny bydel ferdig.

les mer

Fundamentering TMS

13 aug 2014
1 TMS

Da er vi i full gang med fundamentering av tomta til Trondheim Maritime Senter på Nyhavna.  3 ganger 14m lange pæler blir trykt ned i grunnen etter hverandre, med lodd som veier 3 tonn. Den første gled ned som kniv i smør, den andre tok litt lengre tid, mens den tredje bare gikk ned 2-3 cm ved hvert slag. Tilsammen skal 8000m pæler ned i grunnen for god fundamentering. Pæleriggen er 63 tonnNordisk Fundamentering AS står for jobben.

les mer

Interform har flyttet

12 aug 2014
IMG_4407

Etter 17 år i Fossegrenda har Interform flyttet inn i Øysandvegen 237. 2800 m2 skreddersydde lokaler, - kontorer, showroom og produksjon.
Interform har produsert boblekar og badekar i Trondheim siden 1992.

les mer

Webstep trives i nye lokaler i sentrum

01 aug 2014
IMG_4047

IT-selskapet Webstep v/ avdelingsdirektør Save Asmervik kunne i midten av juni 2014 ta i bruk nyoppussede lokaler i Kjøpmannsgata 42. Leietakeren holdt tidligere til i vår eiendom Klæbuveien 194, men ønsket en mer sentrumsnær beliggenhet. Vi er glade for at Webstep fortsatte leieforholdet med Koteng og håper de nye lokalene bidrar med å oppnå ønskede mål for bedriften. 

les mer

Kotengrusken

30 apr 2014
IMG_0112 utsnitt

Den årlige Kotengrusken gikk av stablen 29. april, med rydding av skråningen i Kjøpmannsgata!

les mer

Ny stjerne i Carl Johansgt 3

30 apr 2014
IMG_6340

Den gamle reklamestjerna til A. Dahl har vært et landemerke i Trondheim. Nå var den forbi redning og fungerte i hovedsak som fuglehus. Vi valgte derfor å lage en ny, lik stjerne med god hjelp av Rustfrieksperten og Skilt og Reklame. Reklamen er borte og neonlys er skiftet ut med ledlys, men vi håper den igjen skal glede byens befolkning.

les mer

Tannlegekontor i Huitfeldtgården

29 nov 2013
bilde

Denne uken kunne tannlege Lars Johan Svensson ta imot pasienter i nye lokaler i Kjøpmannsgata 14/Huitfeldtgården. Rehabiliteringen av de gamle kontorene til jernbaneorganisasjonene har foregått siden midten av september, og tannlegekontoret tilfører nå nytt liv til eiendommens bakgård. Vi ønsker Svensson velkommen som vår leietaker!

les mer

Auditorie og møterom for utleie på Grilstad Marina

24 okt 2013
20120604 interiør 021

Vi åpner nå opp for alle våre leietakere til å benytte seg av de flotte møteromsfasilitetene vi har i Strindfjordveien 1. Vi har fem møterom av ulik størrelse, samt et auditorie med plass til maks 72 stk. Det er muligheter for å bestille matservering fra De 3 Stuer som driver kantinen i bygget. Ønsker du å leie for en time, halv dag eller dag, vennligst kontakt Åshild Staverløkk, tlf 73 80 22 28.

les mer

Ønsker du deg en slik utsikt fra kontoret?

22 okt 2013
Utsikt fra 5.etg

Vi har ledige kontorlokaler i eiendommen Klæbuveien 194 på Nardo/Sluppen, og kontorene i 5.etg gir en flott utsikt innover Trondheim by. Bygget kan tilby egen kantine, stort treningsrom og møterom for ca 40 personer. Det finnes også ledige lokaler i sokkeletasjen. Kontakt oss for en visning!

 

les mer

Vi søker byens beste prosjektleder

26 sep 2013
2013.09.26 Annonse prosjektleder  til hjemmesidebruk  I årene som kommer skal vi virkeliggjøre noen av Trondheims mest spennende boligprosjekter. Vi har ambisjoner, sterk ryggrad og dyktige medarbeidere. Det eneste vi mangler er deg, en erfaren og tverrfaglig prosjekt-/byggeleder Dine arbeidsoppgaver: Prosjekt-/Byggeledelse av nybygg kontor, industri og bolig i Trondheim, med ansvar for prosjektering, innkjøp, kalkulasjon, fremdrift, økonomi og kvalitetssikring. Dine kvalifikasjoner: Ingeniørutdannelse eller tilsvarende erfaring. Du bør ha gode te...

les mer

Nytt administrasjonsbygg på Grilstad

23 sep 2013
IMG_1826

Vi er godt i gang med byggingen av nytt administrasjonsbygg til Grilstad Fabrikker. Bygget er på 1200 m2 over to etasjer, og skal stå ferdig på slutten av året. Bygget eies gjennom selskapet JIKA AS og har adresse Ranheimsveien 127.

les mer

Vi er flyttet

18 mai 2013
Vi har flyttet

Etter 9 fine år i Søndregate 11, er vi vokst ut av lokalene våre. Fra mandag 28. januar blir vi å finne i nyoppussede lokaler i Verftsgata 4 7014 Trondheim. Telefonnummer er uendret. Koteng Drift AS skifter samtidig navn til Koteng Eiendom AS

les mer

Kotengrusken

03 sep 2012
Kotengrusken TrondheimsRusken er et initiativ fra Trondheim kommune og City Management opprettet høsten 2010. Prosjektet har som formål å oppnå et renere Trondheim gjennom at byens innbyggere tar eierskap og ansvar, samt bidra til å involvere og øke engasjementet hos private- og næringsdrivende aktører i søppelreduserende arbeid. trondheimsrusken.no. Kotengrusken ville også i år bidra.  Torsdag 26. april stilte vi 30 mann sterk for å rydde skråningen i Kjøpmannsgata. Grilstad Marina var også med. Herbert ...

les mer